Prvý volejbal v roku 2015

0

IMG_4696-300x224Už je to tak. Začal sa písať rok 2015 deň 2. mesiac január a SVK LH (senior volejbal klub Liptovský Hrádok) nelenil a prvý piatok sa už zišiel na palubovke pod vysokou sieťou. Síce prišlo len 8, zato však s plným odhodlaním zhodiť zvyšné kilogramy, resp. dekagramy nadobudnuté počas sviatkov vianočných. Ale ako hrať. Už sme tak hrali. Finta spočíva v tom, že územie od siete po útočnú čiaru je tiež aut. Lopta, ktorá tam padne je mimo hry. Trocha to trvalo, kým si všetci na tento spôsob hry zvykli, ale nakoniec sa všetko v dobré obrátilo a sme sa aj zasmiali. Ako nastúpili.

A družstvo: Javornická, Halušková, Borsík, Mitrenga

B družstvo: Strnisková, Lenková, Ďumbala, Ryšan

A     :     B          4     :     0

Nie, nebolo to tak jednoznačné ako vyzerá výsledok. Snáď prvý set bol jednoznačnou záležitosťou družstva A. Ďalšie sety však boli vyrovnané ale vďaka kvalitnému podávaniu Borsíka aj Mitrengu nakoniec rozhodnuté v záveroch setov pre družstvo A.

 

Po náročnom volejbale v klubovni doślo aj k malému občerstveniu. VH tiež niečo doniesla v skle aj zabalené koláčiky(mala sviatok) a niečo zvýšilo z minulého roku.

Po zápase tiež prišiel Jurko Pelach a spolu s Vieročkou Haluškovou pozdvihli čaše na úspešný rok 2015 a vytvorili podklad pre náhľadovú fotografiu tohto článku. Pri družnej debate sa spomenula akcia  s volejbalistami a ích priaznivcami z Nesovic, ktorá vyvrcholila na Borovej Sihoti Pod Pajtou nazabudnuteľnou spoločenskou zábavou.